Motor rijden?

AVB examenbegeleiding

Eventueel gratis herexamen AVB

AVD examenbegeleiding

incl. motor leenkleding en helm

Exclusief CBR-leges

van €349,- voor €299,-

MOTORRIJBEWIJS HALEN MET TEAM BROOKHUIS

Motorrijlessen volgen bij een betrouwbare en een ervaren motorrijschool in Enschede, Hengelo, Almelo, Borne, Oldenzaal en omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil jij snel je motorrijbewijs halen? Brookhuis rijschool behoort tot de grootste motorrijscholen van Twente. Duidelijk, transparant, constant willen verbeteren en als gevolg van dit alles uiteindelijk ook nog eens de goedkoopste zijn.

Bij de motorrijopleiding van Brookhuis volg je motor rijles met maximaal 4 leerlingen, zoals het hoort! Dus geen motorinstructeur die 8 leerlingen tegelijk motorrijles moet geven. En door ons systeem van lessen per dagdeel, is je motorrijbewijs halen ook nog eens supersnel geregeld. We hebben een eigen motoroefenterrein, waar ook het cbr-examen voor je voertuigbeheersing (AVB) wordt afgenomen. Van hieruit beginnen we met de motor, waarna we de openbare weg op gaan. Je motor rijbewijs haal je snel met de rijlessen en rijopleiding van Brookhuis.

Motorijbewijs kosten

Wat zijn nu de kosten die je maakt om een motorrijbewijs te behalen? Om je motorrijbewijs te behalen moet je 3 examens afleggen: een theorie-examen en 2 praktijkexamens te weten; Voertuigbeheersing (AVB) en Verkeersdeelneming (AVD). De kosten hiervoor staan vast, maar de totale prijs voor je rijbewijs wordt bepaald door het aantal rijlessen dat je nodig hebt om het motorexamen met goed gevolg af te leggen en of je misschien ook nog herexamens nodig hebt. Onze instructeur geeft jou na de TRY THE BIKE (proefles) een indicatie van het aantal benodigde dagdelen, zodat jij ongeveer weet wat je kunt verwachten. Samen met één van onze rijlescoaches kun je dan de rijopleiding samenstellen en plannen die volledig op jou is afgestemd. We hebben een standaardpakket met hoge korting voor je samengesteld dat de basis vormt voor de gehele opleiding.

kosten rijlessen

Motorrijschool Twente, Enschede, Almelo, Hengelo en omstreken

Je start eerst op ons eigen motoroefenterrein (cbr- examenterrein), waarna we de openbare weg op gaan. Omdat je lest in dagdelen hoef je maar maximaal 5 keer hier te komen.

locaties

Praktijkexamen motor

Wil jij Motorrijles volgen? Maar wat kost een motorrijbewijs eigenlijk? Welke onderdelen bevat het praktijkexamen motor? Hoe veel rijlessen moet je volgen? Allemaal vragen die we hieronder in 1 overzicht helder voor je hebben weergegeven.

praktijk

Motor Proefles? Boek een Try The Bike!

Overtuigd of wil je ons nog beter leren kennen? Boek dan voor € 25,00 je eerste Try The Bike rijles van 90 minuten. Onze instructeur geeft je een eerlijk advies over jouw mogelijkheden voor de motoropleiding die je daarna kunt volgen. De Try the bike is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

boek direct een try the bike

Motor Theorie

Via onze planning regelen we zo snel mogelijk je theorie-examen. Je volgt individueel een online theorieopleiding in je eigen tempo.

theorie