Haal je aanhanger
BE rijbewijs
voordelig
in 1 dag!

goedkoop

  • 1-Daagse praktijkopleiding
  • Praktijkexamen
  • Inclusief CBR-leges
  • In 1 dag je rijbewijs BE

€295

Aanhanger rijles met team brookhuis

Op weg met een aanhanger, aanhangwagen, oplegger, oprijwagen of een trailer? Natuurlijk kun jij goed auto rijden. Toch heb je tegenwoordig een apart be rijbewijs nodig om met een aanhanger te mogen rijden. Bovendien vraagt het om andere skills. Skills, waarvan wij vinden die een echte roadmaster moet beheersen om met een aanhanger te rijden.

Een roadmaster draait de hand niet om voor het achteruitrijden met een grote aanhangwagen combinatie, heeft plezier en commitment en kiest de beste weg naar zijn eigen vrijheid. Een cursus volg je even, maar een echte roadmaster word je voor je hele leven.

In 1 dag leer jij daarom van ons dé juiste roadmaster skills om op pad te gaan met een aanhangwagen. De aanhanger rijopleiding volg je bij rijschool Brookhuis. De beste weg naar je eigen vrijheid:

  • Hoog slagingspercentage
  • Echte #Roadmaster skills
  • Snel én Voordelig

Behaal in 1 dag je be rijbewijs

Een dagopleiding volgen voor het halen van je be rijbewijs doe je bij de beste en voordeligste rijopleiding van Nederland. Met onze dagcursus behaal jij in 1 dag je be rijbewijs. ’s Ochtends starten we en dezelfde dag ben je in het bezit van je be rijbewijs. Heb je nog geen ervaring met het rijden van een auto met aanhanger en/of achteruitrijden? Geen probleem. We adviseren je dan om een extra aanhangerrijles (intake) te volgen.

Hoe ziet de aanhanger rijopleiding eruit?

Onze aanhanger opleiding bestaat uit een korte theorie-uitleg, waarna je meteen in de praktijk rijlessen krijgt van onze vakspecialisten. Sinds jaar en dag wordt onze dagcursus succesvol gevolgd door kandidaten in Overijssel en zelfs heel Nederland.

Het enige wat je zelf nog moet regelen is een Eigen Verklaring (EV) voordat wij een praktijkexamen met 1-daagse cursus voor je kunnen reserveren. Meer lees je hierover op onze Eigen Verklaring pagina.


Weet je nog niet of een dagcursus voldoende is of wil je ons eerst leren kennen?

Aanhanger BE rijbewijs kosten

Je hebt de gehele dag rijles met je medekandidaat. Door de grote aantallen examens die we als grote verkeersschool inkopen en de strakke planning kunnen we veel goedkoper werken dan andere rijscholen.

Aanhanger BE rijbewijs kosten

LEKKER OP WEG IN TWENTE

Aanhanger rijbewijs in Enschede, Hengelo, Almelo en omstreken halen? Vanuit heel Twente, Overijssel en zelfs Nederland leiden wij kandidaten op voor het aanhanger rijbewijs.

locatie

Aanhanger theorie nodig?

Een veel gestelde vraag: moet je theorie doen voor aanhanger? Om je be rijbewijs te halen voor je aanhangwagen, moet je een praktijk examen doen. Er is geen theorie examen nodig om je aanhanger rijbewijs te halen.

Theorie