Auto rijden?
Haal snel & goedkoop
je rijbewijs B.

Boek direct een Gratis Proefles

Startpakket

  • Gratis proefles
  • 4 rijlessen

€169

Actiepakket

  • Praktijktoets
  • 30 rijlessen
  • Praktijkexamen (excl. leges)

Heb je minder lessen nodig, wij betalen het verschil terug!

€1329

Proefles

1 gratis proefles

€0

WANNEER JE BIJ BROOKHUIS VERKEERSSCHOOL JE RIJBEWIJS HAALT, HEB JIJ MINDER RIJLESSEN NODIG.

Daarbij ligt het slagingspercentage van Brookhuis ook nog eens ver boven het landelijk gemiddelde van 50%.

Hoe kan dit?
Het landelijk aantal rijlessen ligt gemiddeld op 38 uur (CBR-onderzoek 2017). Bij Brookhuis ligt dit gemiddelde op 27 uur. Jarenlange ervaring, 35.000 #ROADMASTERS gingen je al voor.

  • Uitgekiende, veilige en effectieve lesmethode volgens de RIS-methode
  • Hoogopgeleide rijinstructeurs die continu worden getraind en bijgeschoold
  • Regelmatig lessen = minder lessen! Samen zorgen we ervoor dat we jouw rijopleiding gestructureerd plannen
1 pakket

Wij hebben ervoor gekozen 1 pakket aan te bieden. Op deze manier profiteer je van een stukje korting, omdat jij jouw rijopleiding bij ons volgt. Dit pakket is gebaseerd op het gemiddelde aantal rijlessen dat een leerling van Brookhuis nodig heeft en biedt een perfecte basis. Heb je meer of minder rijlessen nodig dan is dit altijd binnen het pakket mogelijk. Uiteindelijk bepaal jij hoe jouw rijopleiding eruit ziet.

Het startpakket

We raden je altijd aan om te beginnen met een startpakket. Tegen een zeer aantrekkelijk tarief kun je op leuke, ongedwongen manier kennis met ons maken. Nadat het pakket is afgerond, krijg je van jouw rijinstructeur een indicatie mee van het aantal rijlessen dat jij nodig hebt. Verder ben je helemaal vrij om zelf invulling te geven aan jouw rijopleiding!

de beste weg naar je autorijbewijs

Als jij autoles voor je rijbewijs b wilt volgen in Almelo, Enschede, Hengelo, Oldenzaal of elke andere plaats in Twente en dat op de snelste beste en goedkoopste manier, dan ben je bij Brookhuis autorijschool op het juiste adres! Je auto rijbewijs voor categorie b1 behalen kan al vanaf 16,5 jaar. De 1-daagse theoriecursus, bewezen de beste van Nederland, de rijopleiding die niet langer hoeft te duren dan 10 weken en gespreide betalingsmogelijkheden vormen de basis van ons en jullie succes. We zijn er dan ook trots op dat we als grootste autorijscholen van Oost Nederland enkele duizenden leerlingen elk jaar op weg helpen naar het rijbewijs. Om ook jou te overtuigen kun je je hieronder inschrijven voor een gratis proefles. Deze autorijles verplicht je tot helemaal niets.

kosten rijlessen

De prijs van een autorijles is vaak leidend bij het kiezen van een autorijschool. Maar waar begin je aan? Hoeveel lessen heb je nodig? Een eenmansrijschool verkoopt je zo tientallen lessen extra, wanneer hij het even niet zo druk heeft. Hoelang duurt de opleiding? Want voordat je het weet ben je een jaar verder! Wie controleert de instructeur?  Waar start je met de rijlessen, want het kan honderden euro’s besparen als je dichter bij het CBR examengebouw gaat lessen. Met al deze situaties houdt Brookhuis rekening, waardoor we een keiharde “Laagste prijsgarantie” kunnen afgeven! Dit geldt voor  een rijles, maar ook op het behalen van je rijbewijs!

kosten rijlessen

LEKKER OP WEG IN TWENTE

Wij hebben diverse shops in heel Twente. Maar jouw rijlessen zijn niet afhankelijk van onze shops. Jij kunt namelijk zelf aangeven van waaruit je rijles wilt volgen. Dit kan uiteraard vanuit huis of school, in overleg is alles mogelijk. Als tip willen we je wel meegeven dat bijv. rijlessen vanaf je huis in bijv. Denekamp Ootmarsum of Weerselo, je minimaal €400 extra kost doordat je veel heen en weer rijdt tussen woonplaats en examengebied en dus dure lestijd weggooit.  Een taxi is goedkoper! Zit je in Almelo, Enschede of Hengelo op school, dan is het veel goedkoper om vanaf daar je lessen te plannen.

locaties

GOEDKOOP JE RIJBEWIJS

Er zijn meerdere wegen die naar je autorijbewijs leiden.  Zo zijn er ook methoden om de kosten van je rijbewijs zo laag mogelijk te houden. Je kunt hierbij denken aan zelfstudie, duo-lessen etc.?
Vaak wordt wel wat extra inzet van je verwacht, maar daarmee kun je al snel enkele honderden euro’s besparen op jouw autorijbewijs. Onze rijlescoaches willen graag met jou meedenken. In ieder geval willen wij jou inzicht geven in de mogelijkheden en daarbij behorende kosten, zodat jij exact weet waar je aan toe bent en zelf weet welke datum jij je rijbewijs op zak kunt hebben.

praktijk

KENNIS MAKEN?

WIL JE ONS BETER LEREN KENNEN? VRAAG DAN HIER EEN PROEFLES Auto AAN

Wil ji als een roadmaster leren autorijden. Maak kennis met onze roadmaster instructeurs en autorijles. Vraag een gratis proefles auto aan!

proefles aanvragen

BEHAAL JE Auto THEORIE EXAMEN MET TEAM BROOKHUIS

Wanneer je autorijlessen volgt weet je dat je een praktijkexamen af moet leggen bij het cbr, maar je moet vóór je praktijkexamen ook al in het bezit zijn van een auto theoriecertificaat. Ook voor de auto theorie moet je een examen afleggen bij het cbr.

Het behalen van een theoriecertificaat wordt vaak als minder leuk ervaren, maar is een belangrijke basis voor het vervolg van je rijopleiding. Zo kun je er tijdens je praktijklessen heel veel baat bij hebben wanneer jij je theoriecertificaat al hebt behaald. Wanneer jij de borden kunt lezen en begrijpt wat er in het verkeer van je verwacht wordt kun jij beter reageren tijdens rijlessen en verder vooruit kijken. Meestal mag je al wel starten met je praktijklessen voordat je het theoriecertificaat binnen hebt, maar om het praktijkexamen af te leggen moet je het theoriecertificaat op zak hebben.

Wij raden altijd aan direct te starten met je theorie. Dan heb je dat alvast gehad en je hebt er dus voordeel van tijdens de rijlessen.

theorie aanvragen

Onderschat het theorie-examen niet! De vragen worden steeds moeilijker. Wij bieden een 1-daagse theoriecursus aan waar 2 dagen later een examen aan is gekoppeld. Het slagingspercentage hiervan ligt boven de 95% terwijl het landelijk gemiddelde 48% is! De cursus is helemaal afgestemd op het CBR-theorie-examen. Onze theorielokalen zijn zelfs uitgerust met hetzelfde examensysteem als het CBR. Bijna elke twee weken wordt een theoriecursus georganiseerd door Brookhuis verkeersschool, zodat jij zelf kunt uitmaken wanneer het volgen van de theoriecursus jou het beste uitkomt. Let op: Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig. Zonder geldig theoriecertificaat geen praktijkexamen. Tijdens het theorie-examen moet je een geldig identiteitsbewijs bij je hebben.