Scooter rijden?
(rijbewijs am)!

Goedkoop & Snel

• 1-Daagse praktijkopleiding
  • Praktijkexamen (inclusief CBR-leges)

Nergens goedkoper!

Compleet

• 2-Daagse theorieopleiding
  • 1-Daagse praktijkopleiding
  • Praktijkexamen (inclusief CBR-leges)

BROMFIETSRIJLES / SCOOTER RIJBEWIJS HALEN MET TEAM BROOKHUIS

Ben jij 15,5 dan mag je al beginnen met je bromfietsrijbewijs. Je kunt het beste zorgen dat je zo snel mogelijk je theoriecertificaat behaalt, zodat je daarna direct met praktijklessen kunt beginnen en een praktijkexamen af kunt leggen, waarmee jij je brommerrijbewijs in the pocket hebt. Gaat je dit te snel? Uiteraard is het ook mogelijk in een rustig tempo naar je examen toe te werken. We laten je graag zelf invulling geven aan jouw rijopleiding, want jij weet het beste wat goed bij jou past. Onze rijlescoach helpt je graag om samen met jou een passende opleiding samen te stellen, zodat jij straks met veel plezier en vol vertrouwen een brommer bestuurt.

Kosten Scooter (am rijbewijs) / Brommerrijbewijs?

Bij Brookhuis behaal je gegarandeerd tegen de laagste prijs je scooterrijbewijs. Je volgt geen losse rijlessen, maar een dagopleiding met aansluitend het CBR-praktijkexamen. Volg je deze dagopleiding dan heb je ook nog eens een hele hoge slagingskans. Wil je echt besparen op je bromfietsrijbewijs dan kun je alvast een voorinschrijving doen op je autorijbewijs, je ontvangt dan een korting van €150,- op je autorijbewijs. ( Bij afname pakket Snel ) Dit betekent dat je je bromfietsrijbewijs bijna voor niets kunt halen!
Om je bromfietsrijbewijs te behalen moet je in ieder geval je theoriecertificaat behalen en een praktijkexamen afleggen. Omdat je vaak niet zoveel praktijklessen nodig hebt worden de lessen niet los aangeboden maar in een pakket.

kosten scooter

Je Scooter rijbewijs haal je bij Brookhuis

Bromfietsrijlessen worden verzorgd vanuit onze locatie in Enschede nabij het CBR.  Veelal worden de lessen met meerdere leerlingen tegelijk verzorgd. Hier leer je veel van, waardoor je vaak na 1 praktijkdag al een praktijkexamen kunt afleggen. Je hebt dan 's morgens rijles en 's middag kun je het praktijkexamen al afleggen. Als je nog op school zit krijg je voor het afleggen van je bromfietsexamen een dag vrij!

Brommer (am rijbewijs) halen? Volg Scooter praktijk lessen

Je hebt je theoriecertificaat behaald en bent klaar voor de praktijk. Als je goedkoop je bromfietsrijbewijs wilt behalen bestaat de praktijk uit 4 bromfietsrijlessen, die je op 1 dag volgt. Samen met maximaal twee andere leerlingen start je vanaf onze vestiging, Colosseum 150 in Enschede, je staat er dus niet alleen voor. Bij ons krijg je rijles op een scooter en je deze leer je eerst

praktijk scooter

Brommer / Scooter theorie volgen? Haal in 1x je am rijbewijs!

Als jij goedkoop je bromfietsrijbewijs wilt behalen kun je een eerste besparing doen op je voorbereiding op het theorie-examen. Voor €26.95 kun je in je eigen tempo thuis een online theorie cursus volgen of ga all-in en haal in 1x je theorie met onze theorie all-in cursus.

theorie