Auto theorie
cursus & kosten

bekijk de mogelijkheden

BEHAAL JE AUTO THEORIE EXAMEN MET TEAM BROOKHUIS

Wanneer je autorijlessen volgt weet je dat je een praktijkexamen af moet leggen bij het cbr, maar je moet vóór je praktijkexamen ook al in het bezit zijn van een auto theoriecertificaat. Ook voor de auto theorie moet je een examen afleggen bij het cbr.

Het behalen van een theoriecertificaat wordt vaak als minder leuk ervaren, maar is een belangrijke basis voor het vervolg van je rijopleiding. Zo kun je er tijdens je praktijklessen heel veel baat bij hebben wanneer jij je theoriecertificaat al hebt behaald. Wanneer jij de borden kunt lezen en begrijpt wat er in het verkeer van je verwacht wordt kun jij beter reageren tijdens rijlessen en verder vooruit kijken. Meestal mag je al wel starten met je praktijklessen voordat je het theoriecertificaat binnen hebt, maar om het praktijkexamen af te leggen moet je het theoriecertificaat op zak hebben.

Wij raden altijd aan direct te starten met je theorie. Dan heb je dat alvast gehad en je hebt er dus voordeel van tijdens de rijlessen.

Boek Theoriecursus

Auto theorie cursusdag

Snel slagen voor je theorie examen? Wij gaan all-in, jij gaat all-in: Theorie all-in! In deze eendaagse theoriecursus word je in turbo tempo klaargestoomd om in 1 keer je theorie examen te halen. Een snelcursus, waarbij we verwachten dat je all-in gaat.

Boek Direct Theorie-all-in

theorielessen

Het behalen van je auto theoriecertificaat is meestal niet het leukste onderdeel van je rijopleiding. Daarom hebben wij een theoriecursus samengesteld die jou voorbereidt op jouw theorie-examen. Naast de lesstof oefen je regelmatig theorie-examens van het CBR. In onze theoriecursus nemen wij aan de hand van praktijksituaties alle ins en outs door van de verkeerstheorie personenauto. ’s Ochtends oefeningen, waarbij op enthousiaste manier klassikaal theorieles wordt gegeven, ’s middags examen afleggen en meteen in het bezig van je theoriecertificaat zijn. Zo ben jij direct goed voorbereid op het volgen van je autorijlessen. Je kunt deze training al vanaf 16 jaar volgen

Boek Theoriecursus

kosten theorie examen

Het theorie-examen wordt afgenomen door het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen).

Het landelijke slagingspercentage voor het theorie-examen ligt ver onder de 35% (alle categorieën), dit betekent dat je de theorie dus niet moet onderschatten. Een goede voorbereiding is het halve werk. De kosten voor het theorie-examen inclusief CBR leges bedragen  €46,50 maar dan heb je nog geen lesmateriaal of cursus. Daarnaast biedt het CBR mogelijkheden voor:

  • Individueel theorie-examen
  • Theorie examen verlengd
  • Engels klassikaal theorie-examen
  • Vreemde taal, individueel theorie-examen (met tolk via tolkenbureau van het CBR)

Wij hebben diverse mogelijkheden om jou te helpen voorbereiden op jouw theorie-examen. De beste methode is het volgen van een theoriecursus waarbij het slagingspercentage hoger is dan 75%. Maar misschien heb jij de voorkeur voor zelfstudie, een online theoriecursus of individuele theorielessen. Ook daarvoor bieden wij mogelijkheden. Kom gerust eens langs bij onze rijlescoaches zij helpen je graag op weg.

neem contact met ons op

GOEDKOOP JE THEORIECERTIFICAAT

Als je goedkoop je theoriecertificaat wilt behalen kun je kiezen voor zelfstudie, en zelf het theorie-examen vastleggen. Zonder leren het theorie-examen afleggen is altijd gedoemd te mislukken. Zorg daarom altijd dat je goed voorbereid naar het examen gaat. De beste voorbereiding is het volgen van een cursus. Maar heb jij veel discipline en gaat het leren je makkelijk af dan kun je het uiteraard ook heel goed voor zelfstudie kiezen. Uiteraard kun je bij onze shops terecht voor lesmateriaal.

boek je theoriecursus

auto theorie boek

Ben je op zoek naar een autotheorie oefenboek, waarmee je goed kunt oefenen om je theoretisch examen in 1 keer te halen? Via Brookhuis rijschool kun je een theorieboek kopen, waarmee je de beste examentraining ontvangt en kunt leren voor je theorie examen personenauto.

boek

LEKKER OP WEG IN TWENTE

Wij hebben meerdere shops in Twente van waaruit wij jou kunnen helpen met het behalen van je theoriecertificaat. De theoriecursus wordt vanuit Oldenzaal, Enschede of Almelo verzorgd.  De locaties zijn goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer.

Voor alle overige zaken die je nodig hebt om je theoriecertificaat te behalen kun jij bij onze shops terecht.

Locaties