Brommer / Scooter theorie volgen? Haal in 1x je am rijbewijs!

Boek Theoriecursus

ZELFSTUDIE THEORIE

Als jij goedkoop je bromfietsrijbewijs wilt behalen kun je een eerste besparing doen op je voorbereiding op het theorie-examen. Voor €26,95 kun je in je eigen tempo thuis een online theorie cursus volgen of ga all-in en haal in 1x je theorie met onze theorie all-in cursus.

THEORIE-EXAMEN

Wij zorgen ervoor dat jij wordt ingepland voor een theorie-examen bij het CBR op een dag en tijdstip dat jou uitkomt, als je tenminste 15,5 bent. Wanneer je geslaagd bent is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

boek

Als jij goedkoop je bromfietsrijbewijs wilt behalen kun je een eerste besparing doen op je voorbereiding op het theorie-examen. Voor €26,95 kun je in je eigen tempo thuis een online theorie cursus volgen

boek

cursusdag

Het behalen van een theoriecertificaat voor je scooter / bromfietsrijbewijs wordt vaak als "minder leuk" ervaren, maar is een belangrijke basis voor het vervolg van je rijopleiding. Zo kun je er tijdens je praktijklessen heel veel baat bij hebben wanneer jij je theoriecertificaat al hebt behaald. Wanneer jij de borden kunt lezen en begrijpt wat er in het verkeer van je verwacht wordt kun jij beter reageren tijdens rijlessen en verder vooruit kijken. Meestal mag je al wel starten met je praktijklessen voordat je het theoriecertificaat binnen hebt, maar om het praktijkexamen af te leggen moet je het theoriecertificaat op zak hebben.

Boek Theoriecursus