Praktijkexamen motor

motorrijles volgen bij team brookhuis

Wil jij Motorrijles volgen? Maar wat kost een motorrijbewijs eigenlijk? Welke onderdelen bevat het praktijkexamen motor? Hoe veel rijlessen moet je volgen? Allemaal vragen die we hieronder in 1 overzicht helder voor je hebben weergegeven.

SNEL EN GOEDKOOP START PAKKET

3 dagdelen/ 15 lessen voertuigbeheersing

AVB examenbegeleiding

Eventueel gratis herexamen AVB

AVD examenbegeleiding

incl. motor leenkleding en helm

Exclusief CBR-leges

van €349,- voor €299,-

TRY THE BIKE

Voor slechts €25,00 maak je in 2 motrorijlessen (90 minuten) kennis met de motor. Na deze les geeft onze instructeur je een eerlijk advies over het te volgen traject en de kosten. Try the bike is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets.

boek hier try the bike

Praktijkexamen motor

Nadat je individueel je theorie examen voor de motor succesvol hebt afgelegd, volgt het praktijkexamen. Dit gedeelte van het motorrijexamen bestaat uit twee onderdelen: AVB en AVD.

AVB

Met maximaal 2 leerlingen train je per  dagdeel á 5 rijlessen op een afgesloten oefenterrein de bijzondere verrichtingen. Na het benodigde aantal dagdelen wordt dit onderdeel afgesloten met een CBR AVB-examen. Gezakt? De kosten voor het herexamen zijn voor onze rekening!

AVD

Het motorrijden heb je nu onder de knie, dus we gaan ons mengen in het verkeer. Met maximaal 2 leerlingen train je per dagdeel á 5 rijlessen.
Door de drukke stad, over bochtige buitenaf wegen, alle facetten van het echte motorrijden komen aan bod. Na het benodigde aantal dagdelen wordt dit onderdeel afgesloten met het CBR AVD- examen.
Geslaagd? Proficiat! We wensen je veel veilige kilometers en prachtig weer!

SPOEDCURSUS

Wil je heel graag je motorrijbewijs halen, maar heb je geen zin om maanden motorrijles te volgen? Het is mogelijk om je motor rijlessen versneld te volgen via een spoedcursus. Een effectieve manier om je motorrijbewijs te halen. Brookhuis rijschool biedt in Enschede, Hengelo, Almelo en omstreken de mogelijkheid tot een spoedrijopleiding voor je motorrijbewijs.

meer informatie