Spoedcursus
rijbewijs halen
in slechts 10 dagen!

Volg een snelcursus en haal in 10 dagen je autorijbewijs bij Brookhuis.

Wil je heel graag je autorijbewijs halen, maar heb je geen zin om 3 maanden autorijles te volgen? Het is mogelijk om je praktijk auto rijlessen versneld te volgen via een spoedcursus. Een effectieve manier om je autorijbewijs te halen. Brookhuis rijschool biedt in Enschede, Hengelo, Almelo en omstreken de mogelijkheid tot een spoedrijopleiding voor je autorijbewijs. In 10 dagen leer je versneld in de praktijk autorijden, waarna je examen aflegt.

Hoe ziet een spoedcursus er uit? En hoe lang duurt het?

Aan de hand van een proefles bekijkt onze instructeur naar je rijvaardigheid en zal ingeschat worden hoe veel lessen je ongeveer nodig zult hebben om praktijk examen te kunnen doen. Je ontvangt daarbij van ons een persoonlijk lesadvies en mits je ouder bent dan 16,5 jaar plannen we meteen samen met jou de lessen in voor de snelcursus en het praktijk examen. De duur van de snelcursus is een tiendaagse rijopleiding.

Hoe zien de rijlessen van de spoedopleiding eruit?

Om een 10 daagse rijopleiding te volgen, dien je alle dagen de gehele dag beschikbaar te zijn. We beginnen namelijk s’ ochtends al en eindigen aan het eind van de dag. Hierbij rijden we door heel Nederland om jouw zo veel en snel mogelijk ervaring op te laten doen met alle verkeerssituaties. Je wisselt daarbij af met je duo-maatje, waardoor je ook van elkaar veel en snel zult leren.

Houd rekening met de wachttijden bij het CBR voor de examens. Gemiddeld duurt dit namelijk 7 weken. Wil je in de zomervakantie graag een snelcursus volgen. Meld je dan ruim van te voren aan.

Goedkoop én Snel in 10 dagen je rijbewijs halen – Wat zijn de kosten?

Een lage prijs voor je spoedrijbewijs is natuurlijk belangrijk. De spoedopleiding volg je in duo-lessen. Hierdoor kun je goedkoop én snel je rijbewijs halen.

Zie je zo’n versneld 10 daagse rijopleiding ook zitten? Volg dan onze versnelde spoedrijopleiding voor je autorijbewijs.

Vraag nu een Proefles aan!

Boek een Gratis Proefles

PRAKTIJKLESSEN

Nadat de eerste 6 rijlessen zijn geweest kunnen wij jou een eerlijk en duidelijk advies geven over het vervolg van de opleiding.

PRAKTIJKEXAMEN

Het praktijkexamen vindt plaats vanaf het CBR en om het af te mogen leggen moet je tenminste 17 zijn. Vanuit de laatste praktijkles rijd je direct door naar het CBR. Tijdens het examen rijdt, naast de examinator, jouw instructeur ook mee. Na het afleggen van de praktijkrit hoor je direct van de examinator of jij geslaagd bent.