Volg onze
brommer / scooter
theorie dagcursus!

Boek cursus

Je Scooter theoriecertificaat met Team Brookhuis

Het behalen van een theoriecertificaat voor je scooter / bromfietsrijbewijs wordt vaak als ‘’minder leuk’’ ervaren, maar is een belangrijke basis voor het vervolg van je rijopleiding. Zo kun je er tijdens je praktijklessen heel veel baat bij hebben wanneer jij je theoriecertificaat al hebt behaald. Wanneer jij de borden kunt lezen en begrijpt wat er in het verkeer van je verwacht wordt kun jij beter reageren tijdens rijlessen en verder vooruit kijken. Meestal mag je al wel starten met je praktijklessen voordat je het theoriecertificaat binnen hebt, maar om het praktijkexamen af te leggen moet je het theoriecertificaat op zak hebben.

Wij raden altijd aan direct te starten met je theorie. Dan heb je dat alvast gehad en je hebt er dus voordeel van tijdens de rijlessen.

Het landelijke slagingspercentage voor het theorie-examen ligt ver onder de 35% (alle categorieën), dit betekent dat je de theorie dus niet moet onderschatten. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Boek cursus

SCOOTER THEORIE IN 1 DAG

Daarom hebben wij een cursus samengesteld die jou voorbereidt op jouw theorie-examen. Naast de lesstof oefen je regelmatig theorie-examens van het CBR.

Wij hebben diverse mogelijkheden om jou te helpen voorbereiden op jouw theorie-examen. De beste methode is het volgen van een theoriecursus waarbij het slagingspercentage hoger is dan 75%. Maar misschien heb jij de voorkeur voor zelfstudie, een online theoriecursus of individuele theorielessen. Ook daarvoor bieden wij mogelijkheden. Kom gerust eens langs bij onze rijlescoaches zij helpen je graag op weg.