Autorijles –
Praktijk auto lessen

boek een gratis proefles

GOEDKOOP JE RIJBEWIJS

Er zijn meerdere wegen die naar je autorijbewijs leiden.  Zo zijn er ook methoden om de kosten van je rijbewijs zo laag mogelijk te houden. Je kunt hierbij denken aan zelfstudie, duo-lessen etc.?
Vaak wordt wel wat extra inzet van je verwacht, maar daarmee kun je al snel enkele honderden euro’s besparen op jouw autorijbewijs. Onze rijlescoaches willen graag met jou meedenken. In ieder geval willen wij jou inzicht geven in de mogelijkheden en daarbij behorende kosten, zodat jij exact weet waar je aan toe bent en zelf weet welke datum jij je rijbewijs op zak kunt hebben.

gratis proefles

PRAKTIJKLESSEN

Nadat de eerste 6 rijlessen zijn geweest kunnen wij jou een eerlijk en duidelijk advies geven over het vervolg van de opleiding.

PRAKTIJKEXAMEN

Het praktijkexamen vindt plaats vanaf het CBR en om het af te mogen leggen moet je tenminste 17 zijn. Vanuit de laatste praktijkles rijd je direct door naar het CBR. Tijdens het examen rijdt, naast de examinator, jouw instructeur ook mee. Na het afleggen van de praktijkrit hoor je direct van de examinator of jij geslaagd bent.

Spoedcursus rijbewijs halen in slechts 10 dagen!

Wil je heel graag je autorijbewijs halen, maar heb je geen zin om 3 maanden autorijles te volgen? Het is mogelijk om je praktijk auto rijlessen versneld te volgen via een spoedcursus. Een effectieve manier om je autorijbewijs te halen. Brookhuis rijschool biedt in Enschede, Hengelo, Almelo en omstreken de mogelijkheid tot een spoedrijopleiding voor je autorijbewijs. In 10 dagen leer je versneld in de praktijk autorijden, waarna je examen aflegt.

Spoedcursus

Rijbewijs leeftijd vanaf 16 jaar

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen?

rijbewijs vanaf 16